campus! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Carolien Zaal - WaarBenJij.nu campus! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Carolien Zaal - WaarBenJij.nu

campus!

Door: carolienvanderzaal

Blijf op de hoogte en volg Carolien

07 September 2010 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

heej iedereen!

omdat het alweer zo tragisch lang geleden is dat ik een reisverslag heb geplaatst, hier even een (snelle) update :)

joos en ik zijn inmiddels alweer 2 weken geleden aangekomen op de campus in indiana. indiana is een dramatisch kleine plaats, echt dramatisch. maar de campus is gelukkig wel heel erg gezellig.

toen we hier net aankwamen barstte er een orientatieweek los. daar werd uitgelegd hoe de boel hier werkt. en wat je wel en vooral NIET mag hier op de campus. strenge bedoeling hier, maar gelukkig zijn joos en ik ontzettend braaf.

tijdens die week werd er ook enorm gesocialized en ontstond er een groep (voornamelijk europese) lui waar we mee gingen hangen. volleyballen, eten, naar een meertje.. al dat soort ongein. heel gezellig! op een legendarische avond ben ik tijdens het eten aangeschoven bij een enorme groep japanse en taiwanese meisjes. die vervolgens allemaal met me op de foto wilden. de hele groep schaarde zich om mij heen en de een na de andere camera werd doorgegeven om een kiekje mee te schieten. 'you are soooo tallll!'

dit is alweer de tweede week dat de colleges begonnen zijn. dus er moet nu ook echt een beetje gestudeerd worden. de docenten zijn aardig en behulpzaam. sommige studenten een tikkie vroimd (omdat iedereen hier minstens een kwartier voordat de les begint in het lokaal gaat zitten koekeloeren terwijl er nog geen spoor van de leraar te bekennen is) en omdat ze vragen stellen als 'are you from dutch too?' 'do you have computers in norwegia?' maar dat is natuurlijk eigenlijk wel heel komisch. en lang niet iedereen is zo bijzonder natuurlijk :)

kortom, het is hier heel goed vertoeven in het wilde westen.

spoedig zal ik foto's posten. kunnen jullie ook eens zien hoe het er hier allemaal aan toe gaat. weet niet zeker of ik ze hier op kan gooien, maar anders doe ik wel een linkje.

doeoeoeoeoeoeoeoeoei
xx carolien

• 08 September 2010 - 07:34

Tessa:

Super mooi verhaal Caro!
    Heel veel plezier nog daar en studeerze! ;) xx

• 08 September 2010 - 09:52

Do:

Klinkt goed Caro! Houd ons wel op de hoogte van "spannende ontwikkelingen" he :P Succes met je studie! Xx

• 08 September 2010 - 09:55

Inge:

jeeej weer een update! Echt typische domme uitspraken van Amerikanen :P haha. Maar je gaat toch niet al een kwartier voor de les in het lokaal zitten, dat is echt raaaarrr!

Veel plezier nog daar caro! En keep us posted :D

• 09 September 2010 - 10:05

Laar:

oeeeeh super spannend Caro! 'do you have computers in Norwegia'hahaha goeie grap! :D

Verslag uit: Verenigde Staten, Washington, D. C.

21 Oktober 2010

toch wel een tikkie pienter

20 Oktober 2010

foto's

07 September 2010

propere blog
Carolien

9 augustus vertrek ik samen met jooske (het blondje op de foto) naar de VS! eerst zullen we een weekje in een hotel in new york vertoeven (en al het moois daar bekijken natuurlijk - zoals die ene dinosaurus in dat museum), daarna stappen we in de trein naar philadelphia waar we een hosteltje gefixt hebben. en.. daarna wordt het tijd om onze hersentjes wat te gaan trainen op de indiana university of pennsylvania. super leuk èn spannend! op het moment dat ik dit nu zit te typen kan ik me eigenlijk nog helemaal niet voorstellen dat ik strakjes helemaal in amerika ben. maargoed. op deze blog zijn binnekort hopelijk veel leuke verhalen te lezen over mij en jooske en ons grote avontuur! :D

Actief sinds 21 Juli 2010